Thursday, September 1, 2011

❤ raya pertama saya :D

assalamualaikum ols :)

okay! hari ne 1/9/2011. haha. masuk raya ke 3 sudah. wah, macam mana raya kamu? okay ja? hihi. well, baru timbul kerajinan meng-update belog. haha. biasalah tu. busy beraya. padahal di rumah ja pun. ekekeke :b so raya pertama saya okay lah jugak. best! cousin2 pegi rumah. heee. tapi nda semua dapat pegi coz ada yang raya di sandakan. haha. raya pertama saya di rumah ja dengan cousin2. santai2 jak di rumah. hehe. beraya juga tapi 1 buah rumah ja sempat pegi beraya. hahaha~ tu pun nasib baik saya kena bawa. kuikuikui :P so tengok ja lah gambar kami raya pertama. kira mau buat gambar keluarga, tapi ada seorang yang tiada time tu. so nda jadi lah. rasa incomplete lah kan kalau sorang tiada dalam gambar keluarga tu. kan3? hee. so terpaksa ditangguhkan :)

 mummy & ibu :)

 ne abah saya. garang tapi dalam hati ada taman. kunun lah. padahal~ kalau marah, tettt! :D

 kakak, anak buah & ibu saya. haha.

 hohoho~ :)

 ne c ajack. sehari kalau saya nda marah dia, nda sah tau. hahah~

 eheheh. cute ne gambar

 my parents

 auntie2 saya la ne. haha

 hahaha~ saya kelucuan tengok gambar ne. HAHA.

 anak dan bapa :D

 tengah2 tu trip taiko. taiko la sangattt~ wkakak :D

 wehehehe !

 cute c asyraf :) eheh

menguap! haha

act, banyak lagi gambar. tapi ne ja lah saya kasi masuk yerr. dan! sabtu ne kami potong rambut lagi buat akikah. potong rambut c asyraf tu. kasi botak! haha. sekaligus buat open house lah. hihi. siapa mau datang? lai lai~ jangan malu jangan segan. ekekek :D so thats it! entry ringkas jak ne. lama sudah belog ne nda t'update kan? so saja2 update. kasi segar semula ini blog. huahuahua~ :D kbye (:

2 comments:

miss biebbiey said...

hee ckit lagi ndak cam muka ko..matang nie muka ko free hair ;D

Bibiy Asdin said...

@miss biebbiey : Ya meh? Ada yang cakap kalau saya free hair, macam muka budak2 ne. :D