Sunday, February 28, 2010

♥ enjoy

oke. aku stat skg. haha.. urm. kemarin bersamaan dgn 27 Februari 2010 ary sabtu,skul kami got kokum. so aku ngn geng2 aku pegi la skul kan. kemarin ada 2 perjumpaan.. permainan and kelab khas. so permainan aku bola tampar. kelab khas pula Pembimbing Rakan Sebaya(PRS). agaga ~ xD

so kira2 jam 7.30 g2 kami p la perjumpaan permainan. fuuh ~ aku men2 la ngn bola tmpar tuh.. haha! penat. sakit lagi tangan. huhuk.. then,sudah puas aku men bola tampar,tiba la perjumpaan kelab khas.. tapi cegu PRS nda dtg skul. so aku ngn kwn2 aku stay2 la d kelas kmi. hehe..

tem d klz lagi la. ada men blutut2 hp,tgk movie d laptop,begaya.. haha! sandi bha ne. pakai celak la,bedak,perfume.. wakakak! opcoz la bha kn. sap after ja kmi abiz suma ne,kmi trz mw p kay2.. hehe.. lama juga la kmi d klz.. hmpir 1 jam juga la. then tiba2 cegu cheong dtg. ada perjumpaan d buat d klz kmi. so terpaksa la kami mengundurkan diri.. huhu. kami lari la dari klz kmi. haiya~

so kami pun stat plan mw jalan sda la p kay2. kira2 jam 11 lebih g2,kami jln la p luar skul. stay2 jap d bustop dkt skul kmi. so,kami sempat juga ambik gmbar. haha. here...

 
gila ! haha.

 

mati la juga.
control jo ! :D

 

dlm perjalanan mw nek bas.
aww~ ♥


oke! 2 ja yang ble d tayangkan d cne. haha! so kami tunggu bas lagi la dkt skul Shan Tao. then,dapat bas juga la. mmg siuk cuz bas 2 cket ja urg. aha! bha,pa lagi. punyala bising mulut kami dlm bas tuh! matay~! hahaha. smpai pacek duduk d sebelah pun ketawa2 tgk kmi. apanya yg lawak ngn kmi ne??? hahahaha! lu pikir la sndri!

then,we arrived at kay2.. trz ja p tndas wawasan. kwn kmi tukar baju.. so tunggu2 la kmi d tndas tuh. ada juga ambik pic cket2. hehe.. tunggu punya tunggu,siap jua akhirnya kwn aku tuh. so kami pun pegi la CP.. huhu. pnz2 lagi tuh. sbr ja la.


smpai CP,kami trz mum2 d nasi ayam CP. hehek. yang len mkn nasi ayam la. aku ngan emmy,beli kfc. haha! yummy! so,kami mkn2 la smpai kenyang.. abiz tuh,kami jalan2 la. tgk persembahan.. ada tarian singa,shuffle n menyanyi. hehe. teriak2 kunu kami. mmg gila la!! haha.. lama juga la kami berdiri tgk suma tuh. then,kami teruskan perjalanan kmi la.. jalan2 n take picx. eheh! nah,tgk ja la gmbar budu2 kmi ne.

   
V.I.P princess g2 lor~~ haha.



 
friends forever! muah!



 
CP milik bersama. hahaha! :D


  
tunggu kwn test baju. hehe.


  
nah. last skali picx aku la. xklusif ne! ahaha.


so! kami stay2 lg d mcDonald. hehe. just minum2 ja.. so,kmi pun jalan2 ja la d CP tuh. trz kami pulang rumah jam 5 lebih.. hehe.. kwn aku beli DVD lagi. pulang nek bas la..


aku ngn kawan aku emmy beli2 lagi makanan d Daily Superstor.. dkt2 ja ngn rumah kami dua. kami mnta tapau lagi mee guring. haha! terus aku xmx kaka kwn aku. minta ambik aku d Daily. haha! aku pndah rumah sudah bha.. jd tu la.. mintak ambik. last2,jam 6 lebih baru kaka kwn aku tuh sampai. huhu. penat ne bha menunggu.. then,kwn aku tuh pun pulang p rumah dya la. aku pun pulang la juga.. haha!

o ya! mlm dya juga kami 1 family sambut bufday abg ipar aku.. hehe. aku makan ayam guring ja. kek nda pn aku sentuh! hahaha! kenyang sudah bha.. so.. aku penat. heheh. tidur pun awal ne bha.. huhu.

lastly,aku nda sabar mau berpasaria! haha! k. chow bebeh! salam . =)


xoxo,
Bibiy PinkAholic

Friday, February 26, 2010

♥ maulidur rasul (:

today sambutan Maulud Nabi diadakan di padang merdeka. perarakan akan start di sana sampai la d wisma muis. ngee ~ aku nda p. cuz teda kawan bah..jadi nda la aku t'pegi.. haha.


video

maulud nabi =)

so,pa2 pun.. selamat menyambut maulidur rasul 2k kmu suma..
nda lama lagi result SPM kluar. nda silap 16 mac. so,to my sis Nabilah.. hope u will get ur target oke!! insyaAllah.. moga2 dapat result yang gempak! hee..
oke.. datz ol.. once again.


SALAM MAULUD NABI ! :))



much love,
Bibiy PinkAholic

♥ study


have been a long time I didn't post anything in my blog. so busy with my study and activity at school. tired tahap gaban ne.. huhu. =.='
aku pulang rumah pun lewat. at 3 o'clock I arrived at home. so late kn? then setiap hari Rabu,got kokurikulum. minggu ne aku ada pegi kokum. just perjumpaan kedua scout. hee! pengakap g2 lor ~ xD

urm. subjek yang aku ambik for SPM.

Subjek Teras:

  • Bahasa Melayu
  • Bahasa Inggeris
  • Sejarah
  • Agama Islam
  • Science
  • Mathematics
Subjek Elektif:
  • Geografi
  • Ekonomi Asas
  • Perdagangan
  • Prinsip Perakaunan

so semuany ada 10 subjek. but aku mau drop PA. prinsip akaun.. urgh! susah bah PA tuh.. matay ~ nda aku mau ambik subjek tuh. TIDAK MUNGKIN. huhu.. maybe aku ambik Tasawwur Islam la.. Ganti subjek yang aku drop. urm.. yarh.


 
haha. 
ne buku sejarah fom 5. 
stress juga aku study subjek neh..




 
ne pla buku teks PD.
urm~
antam ja la. :DD

 
 
i like maths~ haha.
cuz if aku nda buat omwork kena bagi,
cegu anuar nda pena marah aku.
hahaha!


 
english pun i like gak. :D
cuz cegu norainie siuk cara dia ajar kami.
like2..

 
nah! itu dia subjek yang aku nda suka!!
Prinsip Akaun.
huh! susah tahap gaban!
mau drop.. (of course) 


nah.. huhu.. aku mau drop juga PA ne.. susah banget bah.. haha. so now memang aku busy la ngan kerja sekolah dan aktiviti di sekolah. o ya,bulan 3 ne sekolah aku got pasaria. yay!! i like....~~! haha.. siuk tuh. nda sabar aku.. ramai la orang yang datang p sekolah aku nanti. muahahaha! lol.

jadi di sini aku mau gtau.. doakan kejayaan buat aku. haha! SPM start 22 Nov-12 Dec. urm.. takut aku. pa2 pun,fighting! haha.. gila.

bah.. aku chow luk. daa~ xD


p/s : malas mau taip panjang. (kunun)


much love,
Bibiy PinkAholic

Saturday, February 20, 2010

♥ hang out

today,20 Feb 2010.. hehe. hang out wit mah sis n friends.. we all plan jalan jam 10.30 a.m but oleh kerana semua lambat bersiap,kami jalan pada pukul 12 p.m . miahaha! sot sudah kan.. matay~! xD

so kami pun jumpa di bustop inanam.. dekat sekolah SMK Inanam.. tunggu punya tunggu,akhirnya dapat juga bas kay2.. hehe. so kami naik bas tuh la. nasib baik la bas tuh tidak penuh..

sampai ja d kay2,kami p tandas wawasan. ngee~! kawan aku c biby mau tukar seluar jeans dia p seluar short pants.. haha! mantap jo! then,semua sudah ready,kami pun p centre point la. sampai center point,blur2 kami. haha! cuz dunno mau buat pa d sana.. we suggest mau p beli minuman la and duduk2 mau berehat bah.. penat tuh jalan kaki p centre.. hehe. finished that,kami p waterfront.

oh no! p waterfront cuaca panas2.. huhu. tidak pa la.. kami ambik juga picx.. muahahahax!.. so ne la picx kami d waterfront..

 
panas ouh !

 
take picx ja walaupun panas~
xD

aww~!

ne la antara picx kami d waterfront.. hehe. dari sana,kami p kk plaza.. urm,borink bah d kk plaza tuh. sikit orang.. tidak macam cp.. terlebih banyak! ahaha. dari kk plaza,kami p cp balik. haha! yang lawaknya,kami d cp just mau ambik picx ja. haha! so kami round2 la 1 cp tuh.. ne la picx2 yang sempat kami ambik.. just take a look.

 
hee~


kiyut kan bear tuh !
haha. nda beli pun.



di F.O.S
di secret recipe <3

 
ngee~
siuk bah.

antara picx lawak kami. haha!


 nah. jakun kami.. haha! aww~!

oke.. datz all yang boleh ditayangkan.. haha! actually banyak lagi picx. but ni ja yang boleh d upload. malas mau upload banyak2. hehe! so! lepas ja dari sini,kami minum2 d cafe la.. penat sudah bah. jadi mau rehat la sebelum pulang. pas siap minum2,kami pun mau pulang la. d terminal sempat juga kami b'gambar. :DD oya,b4 i forgot. kami t'jmp ngan adam af2. haha! kawan aku c biby kili. adaammmm~~~!!! haha! mcm mau mati sudah dia jumpa adam. haha! :DD

 
panas2 ni tunggu bas mau balik. :D

lastly,dapat bas. so kami naik la.. then,pulang rumah masing2. hehe. so enjoy juga bah! haha! :DD

oke. gtg. daa ~ xD

 with love,
  Bibiy PinkAholic

Friday, February 19, 2010

♥ bufday sista !

oke. baru ja tadi we one family sambut hari jadi kakak aku. hee ! memang bez la.. cuz got KFC and cake secret recipe. and of course it's a chocolate cake.. yummy~! ngehehe. i forgot yang hari ni (19 Feb 2010) ialah birthday kakak aku. memang aku tak ingat langsung. miahaha! then,malam dia kakak aku yang kedua,aku panggil dia kak yong. hehe.. dia sampai rumah bawa kfc n kek. aku shocked la kunu ne. ya la,tiba2 bawa kek n kfc pulang. ahaha! rupa2nya bufday kakak aku yang pertama. her name is Fazilah. now she is 27 year old. memang old already maa.. haha! 

so,kami2 ni prepare la pa yang patut. mau bagi suprise kan. biasalah tuhh.. terus tuh ibu aku panggil kakak aku d bilik. tipu lagi ibu aku.. ibu aku suruh makan malam kunu. padahal mau bagi suprise. agaga~! time tuh kakak aku sembahyang.. so terpaksa la kami tunggu dia habis sembahyang. jadi sudah lama tunggu,akhirnya kakak aku tuh turun juga.. haha! so dengan sepantas kilatnya kawan kakak aku bagi tutup lampu dan kami ramai2 nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY for her.. ngee~ xD

so yang aku nanti2kan.. masa untuk makan!! ahaha! firts aku ambik opcoz la kfc.. miahahaha! aku pun makan2 la wif my family. urm,kek tuh aku tak sentuh langsung.. ahah. nvm.. nanti lewat malam baru aku p makan kek tuh.. hehe.

kami makan makan la.. haha. siuk bah! ehee. so kami ada juga take picx sikit.

 
nah . itu dia muka noob..
aku la.
haha!

 
ni candid by ana.


hee.. gila gila suda makan kfc..
aww~!

hehe.. ne la aksi2 kami semua.. oke.. kenyang sudah ni.. so mau do sumtink lagi.. ngee~! mams mau guna ni internet.. so.. once again.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU !
you sis .
may ALLAH bless you..
muahhhxxx!! <333

with love,
Bibiy PinkAholic

Monday, February 15, 2010

♥ aku mau ini !

bha . pa yg aku mau ne ? HAHA . aku mau pa yang aku mau la . hehe . mau tau apa ? 

1ST ! 

aku mau hanphone d bawah ne . and of course it's PINK ! i very very very very very ADDICTED dat colour . dunno y . hehex ! for me , pink sooooo CUTE ! i oso like BLACK . pink mix black . yup . i like dat . so smart !  *wink wink

 

  

ne la bakal2 fon ak . wah !
SE w705 .
PINK colour ~ xD 

2ND !

aku ne mau juga merasa camera d bwh ne . hehe . PINK colour juga . sweet kn ? hehex ! jap2 . ne camera yang aku idamkan .

Sony CyberShot T90 Pink
(",)v

3RD !

ne last . aku mau laptop . my own laptop . until now , aku teda laptop sendiri . just borrow mah dad's laptop . huhu . cry (T.T) . so d bawah ne la laptop yang aku mau . PINK juga . nah buz ! matay ~ suma pink ! haha . well ~




yay ~
KC550 Pink [:

ne ja la yang aku mau setakat ne . nda ble lebih2 . haha . hope 1day , sku akan dapat suma stuff ne ! aku suka . mesti la bha aku ska kn . kalau aku nda suka , nda aku mau suma ne . ahahha ! lol . tubal bha c bibiy . i will get it 1day . insyaAllah ~


with love ,
Bibiy PinkAholic

♥ school holiday

yah . i've been waiting for a long2 holiday . ahaha !
my skul cuti for 1 week u noe !
cuti sempena GONG XI FA CAI n VALENTINES DAY .
muahahahaha !
V-day tuhh teda la .
juz cuti sempena CNY juk .
so , ada la happy cket .
cuz x bangun awal . ngee~
kalau time skul , aku selalu bangun pukul 4.15 AM .
so early right ? hmm .
mata masih ngantuk lagi time tuhh .
but , i must do that .
kalau x , aku ketinggalan bas .
bas skola !
naa rayyyaannngg ~ aha .
aku p skul , nek bas skola .
bapa aku awal pagi x dpt antar .
so , terpaksa la naik bas skola juga .
now aku tinggal d menggatal .
dulu d E66 .
mish sama e2 E66 .
BFF aku suma tinggal sana .
huhu !
mish ol my friends . ;'(

oke !
cuti sekolah ne aku juz duduk diam2 d rumah .
borink kn ?
ya mmg !
lagipun banyak kena bagi keja rumah leh cegu .
jd aku mw siap kn la .
jd bdk bek kunu jap .
jap ja la .
nda ble lama .
ahahahha !
TUBAL !

ary ne kwn aku bw jln .
tp mlz pla aku .
teda moOd ne mw b'jln .
haiya ~ x.x'
sabtu minggu depan bru la aku menjalankan diri ne .
pegi CP .
tgk wyg .
kaka aku blnja .
bek ne urg dya .
jgn kw mcm2 sna .
hahaha !
jap2 .
d bwh ne gmbr dya .


 
* sis nabilah [:
mah lobely sis ! hee !

ne la sis terchenta .
wakakakak !
ada kisah sedih sal dya .
but , soooo private huh .
nda leh crita .

so !
oke la .
hope cuti skul ne , akan bw khbar HAPPY sma aku .
hope so la . hehe .
sumtink happy happen .
amin ~

mine ,
Bibiy PinkAholic

Saturday, February 13, 2010

♥ duit maree ~ haha.

hehe . happy aku kemarin . cuz aku dapat duit dari tarikan .
tw ka pa tarikan 2 ?
adeh ..
TARIKAN ne ble d katakan mcm main2 ja la .
just 4 fun .
1st , kta kena tggu turn 2k kta dpt duit .
so mggu ne turn aku la .

stiap org HARUS bayar RM1.00 setiap hari .
dari hari isnin - jumaat .
kami main suma ne ada 12 org .
so , kalau d campur semua duit2 kami ,
semuanya berjumlah RM60.OO dalam seminggu tuhh.
yup.
RM60.00 la yang aku dapat hari ni .
yay ~
agaga ! :DD

minggu ni turn aku ,
so aku la yang dapat duit tuhh .
minggu depan pula turn kawan aku pula .
 hehex ! happy lol .
duit yang aku dapat tuh ,
aku xtaw mau buat apa .
aku juz mau simpan duit tuhh .
lagipun sekarang aku tengah kumpul duit .
yeah .
4 wat huh ?
aku pun xtw .
juz mau kumpul 2k suka2 ja bha ..
hehee .
2k masa depan .
ahahaha !
watever la .
yang penting aku kumpul duit .

urm ~
aku len cket bha .
kalau ada duit cket ,
msti mw guna duit 2 .
agaga ~ xD
mcm mn la mw kmpul duit lw g2 ..
adedeh !
matay ~ x.x'
nvm la .
haha .
nti la aku test2 jd nda boros .
boros meh ?
ahahha .
myB la ..
duina .
budu nhe .
skg ne duit aku RM60.00 tuhh ,
aku sda gna RM10 2k bli relod semalam .
muahahahahax!..
pa ble bwt la .
ngam2 ja sim aku tmt tmpoh .
so bli ja la relod .
ehee ~
sot kn .

so skg aku mw kira duit aku tinggal berapa .
haha .
gtg .
chow !

miss him .. ;'(

Thursday, February 11, 2010

♥ tut

oke . a lil update here . huhu .

tadi aku penat ! PENAT !
pegi lembaga padi .
mw tw np ?

ada la .
kes kecurian .

PENAT aku !
mmg memenatkan !
aku PEENNNAATTT !

going crazy lol .

Sunday, February 7, 2010

♥ tired of diz !

very penat ouh !
huhu .
banyak yang aku mau buat tuk sekolah and kelas aku .
susah juga jadi penolong ketua keceriaan ne .

1st :
aku kena buat pasal keceriaan kelas aku .
(informasi sekolah,carta organisasi dan semua nama2 classmate aku)

2nd :
aku kena buat juga semua homework yang perlu disiapkan .

3rd :
masalah lewat pulang sekolah .
setiap hari semua tingkatan 5 kena pulang pada pukul 3 PM .
why ?
because sekolah kami buat kelas tambahan sepanjang sesi persekolahan sehinggalah tamat SPM .
tekanan aku !
plz la .
adeh .

pa2 pun , aku kena buat juga semua ne .
HARUS !
urm ,
2 ja la !

hope i will reach my target on SPM 2010 !
SPM CANDIDATE yeah .

insyaAllah ~
pray for me guys .
oke .
gtg .
daa ~ !

Saturday, February 6, 2010

♥ hias kelas and jalan

oke . b4 i start .
juz wanna say ,
i HATE dat people who
'TAKE OVER' my friend's handphone !
get lost la !


oke . hehe . urm , ne mau crita ne . ary ne [6 feb 2010] , kelas ak buat sesi menghias kelas . we ol rajin bha . haha ! so sepanjang hias kelas tuh , kami agak bz la . ada yang lap cermin , tmpal informasi sekolah , n ada juga yang pegang2 henpon . aha ! tuh orang dasar pemalas tuh . teda buat keja apa2 . eheee ~ soryla sepa yang terasa . kalau kamu terasa pun , bha . aku tidak kesah jua . muahahahah ! :DD

so , byk la ragam kami . o ya ! b4 i 4get , my friend sopie bawa kek . ehe . untuk apa ? yah ! untuk sambutan BFF kami . it's almost 2 years dat we being friends . and i luv them so much ! hee .

LIST OF MY BESTIES FOREVER FRIENDS :

* Emmy Emira
* Hasmira
* Sofiyantie
* Jacqueline
* Yenieko
* Saharia
* Siska

* Priscilla
* Fezzy
* Bibiy (aku la . hehe )


yup . datz ol . hehe ..

oke ! kami pun sempat juga la bergambar . hehe .


hee ~ aku , emmy & miera =)

rajin jo !

oyo . sibuk ja ngn henpon ne urg . aha !


hee . ne ja la ar ..

then , our plan after hias kelas is go jalan pegi kay2 . but , sumtink bad happen . henpon my friends is missing ! urgh ! kawan aku tuh jacqueline . cian dya tau . cmna dalam kelas pun ble hilang ar ? wallahualam ~ dunno .
no answer 4 diz . kami pun cari la d beg masing2 . mana la tau , TERmasuk d beg ka . terus tuh kami pun baca yasin . bagi minum untuk semua . but , nothing happen . mmg bad luck la kawan aku ne . terus kawan kami lagi sorang , nem dya syafikah . nampak cam gelisah ja . tidak tentu arah . dya cakap mau pulang awal . terus2 ja dya berlari pegi luar sekolah ikut boipren dya ! sial ! boipren dya pun shit ar ! kami syak c syafikah la yang curi . kawan sendiri jo ! pa punya kawan ouh ? kami syak dya cuz ada la sebab yang menunjukkan dya la pencuri e2 . kami mau terjah ! haha ! tapi sudah dya lari ikut bf dya . mmg gila la ! syafikah , tunggu ja la ary isnin nanti . b'antak kita ! ahah ! teda la . we discuss it properly . tidak boleh kecoh2 . oke .

puas kami discuss , so we continue our plan . pegi jalan at kay2 . kawan aku yang hilang henpon tuh , ikut jalan juga . nasib baik la dya tidak juga emosi sangat . gud2 .
ehee .

kami naik bas la pegi kay2 . gila jo ! punya la penuh e2 bas ! haiya . aku ngan kawan2 aku terpaksa berdiri . haha . cian ne bha . sedih aku . ahaha . then ne la gambar2 kami d kay . juz see it .



haha . dalam tandas wawasan .

sempat lagi aku ngan emmy ar . =)

wah . sikitnya gambar . yah ! memang ! ahah . cuz memang time jalan tuh , kami less take picx . ehhee . semua pun sibuk berjalan . ahakz ! lol . perut kami yang lapar ? makan la ! ahah . makan d nasi ayam CP . ehhee ~

sepanjang perjalanan tuh , aku buy keychain and tali kasut . and of course , ALL IS PINK AND BLACK ! haahah ! aku memang minat kaler pink n black . so jangan heran la kalau semua barang yang aku beli warna pink n black ja ar . aha ! di bawah ne keychain n tali kasut yang aku baru beli yeah . mahal ? myb . keychain 1 harga dya RM 3.90 , keychain 2 berharga RM4.90 and tali kasut is RM4.90 juga . huu ~ byk pla duit aku ne . ahaha !



keychain 1

keychain 2

tali kasut
ne la yang aku bli tuh..

suda puas berjalan , kami pun pulang pada pukul 2.30 PM . bersurai la suda kami . time pulang tuh , bapa aku yang ambik aku d kay2 . ada dua org kawan aku join aku pulang ikut bapa aku . ehhe . kami drop dorang d lembaga padi . dorang tinggal sana kan . so , drop dorang d sna la .

terus tuh , bapa aku singgah lagi p beli paip . untuk paip bilik mandi rumah kami yang sudah russak ! ahaha ! aku just stay dalam keta . malas ikut bapa aku turun . hehe . penat jo . lepas tuh , aku n bapa aku pulang la . fuhh ! akhirnya sampai juga d rumah aku ! yeah ! aha . sampai rumah ja , terus aku landing ! tidur ! hehe . so , bye2 4 now . aku pun penat ne taip suma ne . keyh , daa ~ salam . =)

Friday, February 5, 2010

♥ gila

y0o ! aha.. pd hari khamis yang lepas iaitu 4 FEBRUARI 2010,kami yg sememangnya gila gila telah menambah gila gila kami dengan sesi bergambar.. ahahaha!! mmg keja GILA la! bw kamera lg joe p skul.. nda tkut kna rmpas bha.. e2 la bw ja. lagipun hari khamis 2 klz ak ngn klz lg 1 ada ceramah. so kalau mw kena rampas,easy. ckap ja "ala,cegu suru bw p skul. ada ceramah cegu anang..'' aha! tp nsib bek la.. tda jg pngawas atw cegu2 yg mw rampas. hehe. ada cegu anuar nmpk kmi bw kamera.. tp nsib bek cegu 2 SPORTING! yeah! ahaha..

so,time ne mmg siuk la.. tem 2 rehat bha,jd kmi mkn d balai perdana.. then,kwn ak bw kamera ak turun. jd kmi pa lg.. b'gmbar la keja! haha.. bez! ilang stress kunu.. hehe.. byk 2l ragam kmi tw mw ambik picx ne.. adeh. gila gila suma.. include me laa.. nda tw la pa mw ckap. ehe.. kmi suma mmg gila dgn gambar!! e2 kami.. aha. o ya,tengs to SOPIE cuz dya mnjadi photographer kmi pd hari e2. haha!

PHOTO OF DA DAY :


bibiy,miera n saha .
aww ~



makan beramai ramai time rehat [:


mas ngn ak . hee .


ne pla kami2 la. maw msuk kls da time nhe.



oke! ne ja la gmbr yg ble ak tunjukkan d cne.. haha.. yg len xble. SENSOT! haha! jd suda puas b'gmbr,kmi sengaja lagi masuk kelas lambat2. ahaha! next p&p ialah PRINSIP AKAUN.. cegu kmi teda. cuti bersalin. so pengganti cegu vinnie ialah cegu nurul. cegu nurul 2 nda jg garang.. 2 la kmi sengaja masuk kelas lambat2. ahahha.. gila! suda puas kami bergambar,kami masuk la ke kelas 5 DELIMA. kelas kami la.. pa lagi. hah! d kelas kmi sambung lg bergambar. ahhaha! mmg gila gambar la kmi nhe suma.. so ini la picx picx kmi d kelas.. sambungan dr gambar time rehat.. haha.

DIZ IS :


hehe. ne la kmi ne.. adeh.


hee . me n sopie .
meja beterabur jO ! aha !

haah! abiz la sda sesi bergambar kami. haha.. then lepas ne kmi p ceramah.. tajuk dya MASALAH SOSIAL DALAM KALANGAN REMAJA. neh.. sepa2 yg kuat bersosial 2,sila2 la dengar ceramah ne.. mmg khas kna bwt 2k kmu ne.. ahah.. ak nda. kui3.. gud gurl? mybe. aha. oke! datz ol for now.. salam =)