Monday, September 5, 2011

❤ raya keLIMA

AssalamualaikumWarahmatullahiWabarakatuh! HEHE.

Hmm. Macam mana mau mula ah? Oh before that, raya ke2, 3 dan 4 tiada cerita. Sebab di rumah jak pon. Haha. Raya kelima kami buat kenduri akikah. Then lepas siap semua tu, terus saya pergi beraya. HAHA. Sebab kawan saya pun si Emmy buat rumah terbuka time tu. Sama hari dengan kenduri kami hari Sabtu tuu. So malas lah mau cerita banyak. Tengok jak lah gambar hari tu. Btw, gambar masa akikah tiada. Belum ada lagi sama saya. Hehe. Ni just gambar saya dan my bestieee time open house hari tu ;D

 Depan rumah saya. TAMAN CERAH. Hihi. Taman yang sangat cerah. ;D

 Belum sedia lagi lah oi!

 Dari kiri : Murni, Emmy, Bibiy & Miera

 Hehe :)

 Bibiy & Emmy

 Bibiy & Murni

 Bibiy & Miera

 My besties :) love both of you lah! HEHE.

 Murni & Saha :)

3 sahabat 

 Cahaya lah. Silau. Huhu.

 Lepas makan, duduk kejap. HIHI.

 Emmy with dia punya anak buah. Putry! :)

 Hah, sama saya lagi si Putry. Hekhek.

 :)

 I Loikeee

 Di luar rumah

 Mintak pujik eh semua. Haha.

 Happy dapat duit raya.

 Duit raya dapat 5 ringgit je pon. Kahkahkah!

 Sebelum pulang gambar dulu belakang kereta. Haha.

 Murni & Me ! Hihi.

Murni kacau ah dibelakang! HAHA. Main2 aje yerr? :)

So there you go. Banyakkan? Belum lagi bagi semua masuk. Gambar ada 100 lebih. Hahahaha. Mak aih, kalau bab2 gambar ne kami lah nombor 1. Kahkahkah! Seriously, asal nampak tempat cantik or nampak apa2 yang memikat hati ini untuk bergambar, nah. On la camera terus snap2. HAHA. Memang begitulah kalau kami, hehe :D BGFF CREW nda dapat dipisahkan dengan cermin & camera. Believe it or not? Terserah anda deh. Hikhik. So mau cerita panjang lebarpun nda dapat sudah ne saya rasa. Mata sangat-sangat amat-amat tersangat-sangat teramat-amat mengantuk =.=' #banyakgilasangatdanamat Update tengah malam gini terus pening kepala lah. Pfftt!

So people, till here okayy~ insyaAllah ada masa update lagi. Hehe. Kbye

1 comment:

nur eMMy eMiRaH said...

santik2 bh my besties ne .