Monday, September 19, 2011

❤ facebook hilang privacy :O

assalamualaikum

okay~ apa kabar kamu kamu dan kamu? hee. well, mood sekarang kurang baik. entah kenapa. hmmm. peduli lah. haha~ sekarang ne mau bagitau. Facebook makin hilang privacy kan? siapa setuju, angkat kaki laju². hahaha. betul kan? mau main facebook pun macam tiada mood sudah ne (tapi main juga. haha :p)


tengok. sampai TERupdate bha status. hahaha. menunjukkan rasa geram lah tu konon :p tapi betullah. saya lebih suka facebook yang dulu. yang sekarang ne hampeh betul lah -.- tak shukew, tak shukew, tak shukew! (werkkk, muntah boleh? -.-) haha. first setting facebook ne berubah. dulu tengok jak Privacy Setting, juling mata terus. nda tau apa sudah jadi dengan setting baru dia tu. bikin pening kepala jak. huehuehue~  sudah tu muncul lagi SUBSCRIBE. alahaiii, macam² lah si Mark Zuckerberg tu buat. untuk apa lah konon tu? main subscribe² segala. haih. belum lagi reda  geram saya ne pasal subscribe, muncul lagi buat LIST. alahhh~ tambah bikin pusing. hahaha~ bukan juga kenapa, tapi memang macam tiada privacy sudah ne main facebook. ohhmyy :O

paling saya nda suka, yang bukan friend kita di facebook pun boleh like post² kita and gambar. apa lah tu? huhu. kenapa lah facebook ne telampau maju betul? HAHA. pleasee, i want the old facebook! Mark Zuckerberg, pleaseee? for me? hahahaha~ minta puji ne bha :b


baidewayy, next week saya nda online selama 1 minggu. mau tau kenapa? hahaha~ si Cacaa ne lah yang mula. aiseh. minggu ne turn dia nda online seminggu. minggu depan giliran saya lagi lah. haha. nda pa chaa. saya sahut cabaran kau! hewhewhew :B

okay~ that's all for tonight. mau layan gamezzz duluzz. kahkahkah! kbye :)


p/s : doakan saya cepat² dapat kerja. hihi ^^


8 comments:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

btul laa. fb skrg mmg xprivcy da. mkin lme mkin pning. huhuhu

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@♥ MRS ZACKS ♥ : kan? :) same goes to me. makin pening x.x

Aqeela LaEn :3 said...

tulah . FB dah maju tapi kenapa perlu unprivate dah :((

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@Aqeela LaEn :3 : tu lah kan? huehue~ sabar jak lah .

yeyen_polkadot said...

yeah! setuju ni..fb skg makin maju seja tapi kurang privacy ni..xoxo!

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@yeyen_polkadot : haha. itu lah bha. susah juga kalai begitu kan? abnormal betul FB ne -.- HAHA

cнαα said...

HAHA . biy ! koe ndatau ka c Mark Zuckerberg tu makin gedik ? trip pandai kann . semua mau di kasi maju . ciss . mencik . baidewayyy . menghitung hari sudah aku . kahkahkah . :P

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@cнαα : hahahaha. memang pun. saya sipak tu c Mark Zuckerberg. HAHA. aiseh, menghitung hari suda ah? ceit~ :p