Friday, April 8, 2011

❤ mulakan hari dengan Maxis dan jadikan kenangan lalu sebagai kenangan yang terindah. Hahaha.

Hello2, testing 123. Okay. Hihi :P

Straight to the point lah, kemungkinan besar bermula hari esok aku jadi pekerja Maxis. Always The Smarter Choice. Ehh! Silap. Itu Digi. Hakhakhak :D Saja mau jadi pekerja Maxis. Alahh, jual broadband jak. Di Karamunsing Shopping Complex. Aduhh, di interview lagi. Paling aku malas. HAHA. Hope semuanya okayyy :) Kalau nda pun, mungkin aku kerja di Watsons atau Guardian. Kerja sementara jak lah. Sambil tunggu panggilan sambung study kan? Nda tau lagi sebenarnya mau masuk form 6 atau nda. Huhu. Tengah fikir ne. Hmmph! :/

Siapa sini pernah masuk form 6? Senang ka susah? HAHA. Soalan tu bah. Soalan bonus. Mestilah susah, tapi kalau rajin belajar semuanya jadi senang. Betulkan? Haha. Okay, besok kena bangun awal then mau p rumah kawan lagi. Aishh, paling aku malas lah bangun awal pagi. Huehue~ So hari ne Jumaat. Ada Maharaja Lawakkan? Minggu ne lah last aku dapat tengok. Coz tiada Astro Warna. Huahuahua. Anduk bah, kasian. Malangnya nasib. Haha. Kunun lah.


Tu gambar time pertandingan kawad kaki Kadet Polis yeaaa. Guess what? Kami dapat nombor 5! Kahkahkah~ Sila ketawa. HAHA. It's okay. Yang penting kami enjoy okay. Mau tau aku yang mana satu? Alahh, yang pakai jam tangan pink tu. LOL. Cuba cari. Kuang3 :P Kami buat latihan setiap hari. Semangat bah. Mana mau cari. Hahaha. Berdiri mau 2 jam you know. Nasib antibodi aku kuat. Cehh, nda juga patah kaki. HAHA. And kami wakil sekolah kami. SMK PEREMPUAN LIKAS. Actually, lawan sekolah2 bah ne. Dua kategori. Kategori perempuan dan lelaki. So memandangkan sekolah kami ada perempuan jak, so 1 jak wakil sekolah lah. Bahagian perempuan. Lelaki? TIADA! Hahaha. Okay, ne cerita tahun lalu lah. Time aku masih sekolah lagi. Hehe. Best! Berdiri bawah panas terik. Aduhh, muka kami semua pun terkupas bah. Sabar jak. HUHU. Tapi last2 okay juga lah. Kembali normal. Ceceh :P HAHA.

Okay, mau chow dulu. Dedaaa :)

7 comments:

Amiera Hilton said...

nanti ada ape2 promo maxis boleh la inform yek. miera pengguna setia maxis. hiks :)

Syiela said...

astaga...innocent muka mu biy. huhay..
ui..maxis bayan.

Anonymous said...

akakk ,
maharaja lawak boley tgk kt ast prima jugak laa , hehee. (agknyer)
just sayyinnn XDD

Bibiy Bengong said...

@Amiera Hilton

haha. insyaALLAH kalau dapat kerja d maxis tu okeh :) not sure lagi ne. hihi

Bibiy Bengong said...

@Syiela

hahah. eya ka? aduh, maty la. yup, maxis! HEHE

Bibiy Bengong said...

@Anonymous

yup, memang boleh. but sampai minggu ke2 jak. huhu :(

Yasuke said...

thumbs up ! aku pn mls nak bgun awal2 . haha . amik msa weekends utk tdo lama2 ckit . haha