Wednesday, April 13, 2011

gerakan melawat dan award from Wajie :)

Hey guys :)

TERpaksa tutup blog untuk 1 hari ne. Huhu~ Ada masalah sikit pasal Photobucket. Hahaha :D Image semua entah lari p mana. Tutup blog bukannya mau ubah apa-apapun. Aku nda mau jak kamu tengok blog ne sampai terjuling-juling mata. HAHAHA. Sungguh bidak. Bidak means buruk okay. Bidak dalam bahasa Sabah :P So now blog sudah okay. Hihi. Terpaksa guna ImageShack. Selama ne Photobucket jak diguna kalau mau ambik link image tu. Kikiki :P Okay! Lupakan pasal ne. Cehh, now mau cerita pasal kelmarin. Hahah. Aku, Emmy and beberapa orang kawan sekolah melawat sorang kawan aku ne. Dia accident dekat jalan Kolombong tuuu. Accident dia kira bikin takut juga lah. Huhu. Kesiann :( patah leher. Tapi nasib baik nda teruk lah. kami lawat dia di rumah dekat Penampang. Dalam perjalanan aku dengan Emmy jak main gambar-gambar. Hahaha. Yang lain bercerita jak kerja. Adehh :P

Itu dia si Emmy :P

muka serious konon

candid mengira duit. hahaha~

Taman Lavender :)

Ini si Bibiy yang syok sendiri.

Emmy menunggu kedatangan suaminya, si Bibiy banyak senyumm maaa :P

inilah dia Farzanah. Kawan kami yang accident tuu.

teheee :P

with Habibah

Emmy and Habibah

gambar keluarga. hahahaha~
si Bibiy yang baju putih tu pakai tudung hitam. wahaha :D
Emmy baju kuning :)

So itulah antara gambar-gambar kami masa tu okay. Then sempat juga kami makan-makan di rumah Farzanah. Hihi :P Sodap! Best dapat makan free. Hahaha. Kami pulang dalam keadaan hujan yaa. Tapi nda lebat lah. Hohoho :P Enjoy juga lah. Dapat keluar p Penampang yang jarang-jarang aku pergi. Huahua. Sebenarnya tempat tinggal Farzanah ne area-area Donggongon tapi aku nda tau pun dimana tempat tu. Hahaha~ Bagus nda payah jadi orang KK kalau begini =.= Okay, now kita tukar cerita pulaaaa. Hari Sabtu malam kalau nda silap, aku tengok² lah shoutbox aku. Then ternampak ne



Oh! ada surprise from Wajie. Hehehe. Buka² jak tiba² nampak title post dia Blogger Of The Month. So baca punya baca rupa-rupanya pasal aku. Hahaha~ :D Kalau  mau baca just click here. Heee :) To Wajie, thanks cause choose me okay? Love you lah. Hehe. I appreciate it :) thanks once again darla Kira ne macam award juga lah bak kata si Wajie tu. Haha.

tu dia award from Wajie. cutekan? :)

So tu sahaja mau share. Datang sudah mood malas mau menaip. Kahkahkah~ Apalah, cepat betul datang malas aku ne. Kuikuikui :P Last, sudi-sudikanlah diri anda melawat blog kawan aku sorang ne. Hahaha. She new in Blogger :) tekan sini untuk terjah blognya. Haha :D Okay, mau out sudah. Dedaaa~ As salam ;)

8 comments:

nelly said...

comel !

Syiela said...

sporting nya kwnmu biy.
sempat snap even sakit kesian.
btw,hope she'll get well soon. :)

Bibiy Bengong said...

@nelly

tengs :)

Bibiy Bengong said...

@Syiela

haha . eyaaa , mmg dya tu . haha . okae , tengs2 . hihi .

adyaa にう said...

baju putih & baju kuning tu mcm twins laa. eheh :D

andynurehanadibahrahim said...

tak tahu beza mana satu anda dan kawan anda. seriusly mcm kembar nie!

Bibiy Bengong said...

@adyaa にう

ya ka? HAHAHA. anda org yg ke100 cakap kami twins. haha :D

Bibiy Bengong said...

@andynurehanadibahrahim

aduii sygs. banyak suda org ckap kami sama rupa. dlam nama lain KEMBAR lah. hihi :P