Saturday, April 16, 2011

❤ background baruuuuu


hello fellas! so seperti yang anda nampak di blog ne. apa yang berubah? what?! kamu nda nampak? bagus kamu buat pemeriksaan mata. manatau ada masalah sikit. hahahaha~ :D tiada lah. joke sahaja. mesti semua nampak apa yang berubah kan? title pun memang terus kamu dapat tau apa yang berubah. heee. so here is it! warna coklat mix pink. actually, main cuba² tukar background semalam. then ternampak background yang sekarang ne, terus hatiku berkata ( ayat skema )

bagus aku pakai background ne lah

hahaha~ then sudah test² okay pula. sedap juga mata ku memandang. nda tau lah pula di mata kamu. hihi :P
so? okay juga ka? huhu. but for me okay lah. hehe. lagipun boring sudah aku tengok background
pink aku tu. biasa lah. manusia cepat boring. HAHAHA.
wait² , ada ka ayat begitu? haha. i think tiada ouh~ :D:D haha.

okay, dulu background aku begini :


sekarang ~



so which one you think the best? hahaha~ walaupun blog aku ne nda seCUTE blog dulu, aku tetap mau guna background ne jugaa. hahaha. *perasan blog dia cute konon
okay! malam ne konsert akademi Fantasia yang ke 2. aku suka sebab Afif nyanyi lagu aku.
haha. sejak bila aku ada lagu sendiri ne. nda lah, lagu Neyo - One In A Million :) lagu favourite aku tuuuu! haha. hope dia dapat bawa dengan baik lah. jangan kecewakan aku Afif arrrr. HAHA :D


okay lah, just mau share tu sajaa. hihi :P aku lapar. sekarang jam 3.45 petang. belum makan dari pagi.
kamu percaya ka? tolonglah percaya sebab memang betul punnnnn! HUHU.
makan time. dedaaaa~ :))


12 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

due2 cantek. hehe..
tapi paling suka salji ni. :D

Syiela said...

ngiaaa...
uiii,santek bha belognya. huhay..
bab mkn jam 3 percaya aku.
sebab aku pernah malam bru makan dlm satu hari tuh. hahaha.
uit,c afif nyanyi lagu one in a million?aww btl bhu..???

Yasuke said...

dua2 cantek ! :D

alyn dalila said...

sanad santek !

andynurehanadibahrahim said...

saya suka sekarang=) chumil mau matik nie. hahaha .thumbs up!

Syasya Acing Mitchy said...

duadua pun cantekk . tafe sa sukaa tue kaler pink :D

Bibiy Bengong said...

@Puteri Iqa Izyan

hehe. tengs hunn. paling suka salji ne ah. haha. i pun sukee :P

Bibiy Bengong said...

@Syiela

haha. tengs la. hehe. wow! tahan jua perut mu syiela? haha. cayalah! aku pun penah jugaa mlm tu baru makan. hahaha. yup, betul bhu. nda aku tipu. hehe :)

Bibiy Bengong said...

@Yasuke

ngehehe :P tengs !

Bibiy Bengong said...

@alyn dalila

aww ~ tengs hunn :)

Bibiy Bengong said...

@andynurehanadibahrahim

yay! sya pun suka yg sekarang. haha. tengs !

Bibiy Bengong said...

@Syasya Acing Mitchy

haha. suka kaler pink tu? boring dah pakai. haha. btw, tengssss <3