Wednesday, March 23, 2011

❤ tentang result aku :D

First of all, syukur juga lah coz dapat juga result yang bagus :) And now tengah fikir2 mau sambung form 6, Politeknik atau UITM. Hee, not sure lagi lah. Maybe sekarang aku mau kerja sementara. Tu pun not sure lagi okay. Tengok keadaan aku time tu. Hihi. Tadi kawan ibu aku mau aku jadi guru prasekolah untuk sementara. Aww, jaga budak2 lah. Hahaa. Habis semua budak2 tu aku kasi nangis. BAHAHA :D joke2. Tapi aku nda terima. Ntah lah kenapa. Hurmm :/

Okay, lupakanlah pasal tu dulu. Kalau memang rezeki kita dapat sambung belajar, tersambung lah juga tu. Hahaha. Ayat budu. So, tadi kami ramai2 serbu sekolah mau ambil result. Hehe. Ada 8 orang semuanya termasuk aku :) dalam perjalanan tu memang kecoh gila kami. Hahaha. Semuapun banyak mulut. Mulut tu nda habis bercakap. Biasalah, lama nda ketemukan. Hiks ~ Then sampai jak depan sekolah kami, SMK PEREMPUAN LIKAS semua pun terujaaaaa. Hahaha. Cepat2 jumpa cikgu mau tau result. Banyak mulut ne semua. Sampai guru kelas kami dulupun (Cikgu Fauzi) pening oleh kami. Haha. Biar lah, bukan selalukan. Wahaha :D Okay2 , pendekkan cerita semuapun tau lah result masing2. Hahaha. Happy2 jak kami tadi. No sad2 maa. Heheeee.


Gambar diatas tu time kami sudah ambil result masing2 :) nampak yang kami pegang tu? Itu sijil kami. Sijil kokum, ULBS and entah apa lagi tu. Lupaaa. Hahaa. Ouh ya, FYI, budak sebelah pun bising2 time ambil result tu. Hahaha. SM Teknik Likas tu lah. Sekolah kami memang melekat lah dengan sekolah Teknik Likas tu. Kami pula SMK Perempuan Likas. Memang sangat2 dekat dua sekolah ne. Kalau mau dating pun boleh, tengok jak sebelah nampak dah budak2 sekolah teknik tu. Hahahahah :D Betul ne aku cakap. Bukan main2 okayyy.

 

Gambar diatas ne kami di KK sudah. Haha. Jalan2 bah. Bukan selalu suda dapat jalan sama2. Nda sudah sekolahkan. Huhu :'( So tadi kami naik bas p KK. Sampai KK jak terus kami makan! Hahaha. Semua pun lapar dah time tu. Alaa, kami makan nasi ayam CP jak bah. Hikhik :P Lada dia pedas ne. Merah muka aku terus. Miahaha :D Sudah habis makan terus kami tengok wayang lagi. Cerita hantu. Wayang indon lah. Entah apa tajuk dia. Kelupaan pulaa. Haha. Pa2 pun, ending dia memang nda siok! Sia2 jak aku tengok filem tu. Terbang RM5 aku. Haha. Nda pa lah. Tengok wayang pun saja jak buang boring :/


Gambar ne pula aku dalam kereta kakak aku. Otw p office dia. Aku bangun awal ah tadi pagi. Jam 5. Hahay! Semangat ne bah mau ambik result. Wkakakak :D Actually, nda juga begitu. Tapi ada lah masalah kenapa aku bangun awal. Huhu. Aku ikut kakak aku p office then baru dia hantar aku p sekolah. Gitu jak lah cerita diaa :) Okay, thats all yaa .. take care u'ols. HAHA.

Thanks for reading. muahhug!
  

4 comments:

Yasuke said...

Congrats yepp! :)

azuha halim said...

formsix bestt . serious ! plus sgt jimat masa . 1year n half je (:

Bibiy Bengong said...

@Yasuke

makasih yaa.. :P

Bibiy Bengong said...

@azuha halim

best ka? hihi. tp susah kan. huu~ hmm, akan d fikirkan :)