Sunday, March 13, 2011

❤ kau lagi

Hello ols :)



Hari ne aku mau story sikit pasal kawan aku ne . Nama dia Vanerra Dakiel atau lebih dikenali dengan nama MANARI . Haha . Maybe orang semenanjung kurang faham sikit maksud dia . HEHEE :P because its a little bit sound dalam bahasa Sabah . Dia ne kawan aku . Yang berbaju biru tu yaa . Baju peach2 tu pula aku nda berapa kenal . Haha . Pfftt ! :P Kami mula berkawan dalam tingkatan 1 dan sampai lah tingkatan 3 . Kalau kamu mau tau lah , kami dua ne minat Hannah Montana . HAHAHA :D zaman2 dulu lah . Time budak2 lagi masa tu . Awal remaja . Aisehh ! :D I think ramai juga budak2 umur 14 - 16 tahun suka HM kan ? Bukan kami jak . Haha . Tapi tu cerita dulu lah . Sekarang pun minat jugaaa . Tapi nda lah fanatik betul . Huahua .

Aku tulis pasal dia ne sebab hari ne dia pulang PLKN . Kem dia di Kem Tanaki , Tambunan . Memang daerah Sabah jugak lah which is kampung aku . Hahaha . Selain Tambunan , kampung aku jugak di Sandakan . Tambunan tu sebelah ibu , Sandakan pula sebelah bapa aku . Kamu faham ka ? Faham bah kan :P Oke , gambar ne pula lamaaaaaaaaaaaa sudah . Time kami dalam tingkatan 3 . Yup , kami buat party kelas d Pantai Tanjung Aru . Weee , siok bah . HAHA :D Memang siok la time tu . Kami semua 1 kelas berkumpul . Kenangan terindah tuuu . Apa2 pun , aku rindu semua classmate aku dulu . HUHU . I love 3 Cekal 2009 . Masa form 3 ;p

Okay2 , ada beberapa orang sudah minta ajar aku bahasa Sabah . Boleh jak tu . Hahaha . InsyaAllah kalau ada masa aku ajar kamu bahasa Sabah okae ? Miahaha :D Btw , time aku sekolah dulu kami ada kelas bahasa Jepun . 3 tahun jak aku belajar bahasa Jepun . Coz form 4 aku pindah sekolah . Gantung nee :( Hihi . Kalau kamu mau tau bahasa Jepun , boleh juga aku ajar . Tapi aku rasa tiada lah . Sebab sekarang semua fanatik dengan Koreaaa . Kikikiki :P


Hajime mashite , watashiwa Bibiy desu . Watashi ithinen sei desu .
Do'zo yoroshiku onegai shimasu ! :D

Itu antara bahasa Jepun yang aku ingat sampai lah sekarang . HAHA . Maksud dia pandai2 lah kamu teka . Muehehehe ;p

10 comments:

Syiela said...

wee.bestnya kamu arh. ada kelas jepun.

Anonymous said...

yala. haha. kat sarawak ada blaja bhsa jepun. tp, bkn di tmpt sy. di miri adalah. haha.

Bibiy Bengong said...

@Syiela

eya , siuk ne bha . cakap jepun jak kami . haha .

Bibiy Bengong said...

@yasuke yinzuma

ouh , hahah . gud then :)

Anonymous said...

ya. makseh yoww.. hoho. nnti la sy blaja bhsa sabah dgn kamoo. hihi

Bibiy Bengong said...

ahaha , oke jak tu :P

Anonymous said...

o ya ka, kak bibiy? nnti sy add kamo dlm facebook!

Bibiy Bengong said...

ahaha , add jak laa :D

Anonymous said...

aww , kau dah approve la. :) thanks yepp!

Kim Hye Narra a.k.a Venerra said...

haha . femes sya ouh XD