Friday, March 4, 2011

❤ random mood

Assalamualaikum and HEY !

4 hari sudah nda update . Sebab malas :/ lagipun lepas aku edit sikit2 di blog ne baru la ada semangat balik mau update blog . Ceh , edit sikit ka banyak ne ? Nampak tu semua berubah . HAHA . First , header . Nampak ada dua orang budak sekolah duduk santai2 tu ? HEHEE . Thats me and my bestieeee <3 Emmy Bgff Crew :) Emmy yang pakai jam tangan hitam tu . Haha , yang aku cakap dalam entry2 sebelum ne . Dia sekarang PLKN di Sepang , Selangor . Aku rindu dia . Semenjak dia tiada , jarang2 dah aku mansau a.k.a jalan2 round KK . Coz borink tiada dia :( Huhu . Okay , back to the story . Second , background . Dulu kaler pink , now kaler hitam . HOHO . Sukanyaaaaaa . Nampak not too girly . HAHA . yang dulu tu pun terpaksa guna background pink , coz mau nampak sweet . Blog aku lah , bukan aku . :-D

Okay lah , stop that craps ! Now aku mau bagitau kamu ne . Bulan 3 sudah kan ? YESS ! That means , kawan aku ne c Emmy and Didink Bgff Crew akan kembali ke Sabah pada 13/3/2011 setelah menjalani PLKN selama 3 bulan di Selangor . Aww , sangat sukaa . HHA . Aku plan mau ambikk dorang dua ne d airport nanti . InsyaAllah if tiada halangan :-) Doakan k ? <3 Okay , bulan 3 ne juga sudah tentu kesemua calon2 SPM 2010 tertanya2 bila lah result mau keluar ? HAHA . Ini jawapan dia . Tidak bohong arr . :D


You all see ? Setelah aku buat status begini banyak pula yang meng-LIKE . Whoa , mereka pun suka kalau ini terjadi . Hahaha . Rusuhan berlaku setelah mengambil result SPM ? Woots ! Haha . Time ne aku borink , then buat lah status di FB yang berbunyi begituuu . Hehe :P Pa2 pun , tunggu jak bila result tu keluar . Lekk lerr . Dan sekarang aku tengah buat slideshow . Tunggu dan lihat okayy :* haih , tiba2 aku sakit perut . Idea pun terus lari . Ahh , chow dulu . Errr , asslamualaikum :/


1 comment:

Raji berkata said...

igtkan berita btol2 ni =.=