Thursday, March 31, 2011

❤ I'm done with this

Hello, Hello and Hello!

Wah, ringan sudah kepala hotak aku fikir pasal UPU ne. Haha. Baru jak siap isi tu UPU tadi. TADI? Yah! Tadi baru aku urus semua. Beli No.pin UPU pun last minit. Buat semua isi UPU pun last minit! Serabut gila lah! Kalau kerja last minit memang begitu. Hahahaha :D Well, saya suka kerja last minit! Kamu? Hakhak~ Whateverlah, yang penting sudah beres semua. Syukur alhamdullilah :) Hikhik. Semua aku ambik berdasarkan kelayakan aku. Kamu boleh cek di sini kalau mau tau apa yang kamu layak lah. So course apa yang aku layak, itu yang aku ambik :) Here is it.

*click to enlarge

Macam? Ada bantahan ka? Hahaha. Apa yang aku pilih diatas tu, semua yang aku layak berdasarkan web tu la. Selangkah UITM. Firts of course aku pilih PELANCONGAN. Ya, memang aku minat. Syukur juga lah aku layakkan? Hee. Then pengurusan hotel. Memang aku minat jugaaa. Hihi :P Then yang lain2 tu  minat juga lah tapi nda berapa. Hehe. So itu lah course2 yang aku pilih okay :) Haih, dapat juga siap urus UPU ne even last minit punya kerja. Sudah lah tarikh last permohonan 4 APRIL 2011. Hari ne 31 Mac 2011. 4 hari lagi mau tutup, baru aku terhegeh2 mau buat itu ini. BAHAHA :D gilaa sudah. Aku tau ramai yang sudah siapkan pasal UPU ne? Aku jak yang lambat. Urm, seperti yang aku cakap tadi, KERJA LAST MINIT. HAHA. So! Sangat2 happy! Hilang segala tekanan ku selama ini. Hakhakhak :D Oh! One more thing, aiseh! Minta puji ne. HAHA. Kamu tengok semua UITM kan? Hahaha. Memang aku mau masuk sana. Siapa yang baca entry aku yang lepas2 ada tu aku cerita di mana aku mau sambung study. Hihi :P

Okay, gottogo. Thanks for reading,
XOXO

2 comments:

cik diba said...

nak g travelling agent erk...

Bibiy Bengong said...

@cik diba

kira gitu laa, heeee