Wednesday, March 9, 2011

❤ satu hari bagaikan setahun !

Hello Fellasssssss :P

Actually , kelmarin mau update tapi got problemmm sikit . WiFi rosak doh di rumah . Haha . Hangus dekoder dia . So , baru tadi orang kuat TM datang rumah kasi bagus benda hangus tu . Huahua :D kemarin satu hari aku nda dapat online lah di lappy ne . Coz tiada internet di rumah . Kesian gilaaa bah . Hangus pun sebab kilat and guntur . Weheee , kilat ! Aww . So , since dapat dah online di lappy , aku buka blog aku lah . Then tengok shoutbox . Auchh , banyak juga yang sudi singgah di belog ini . Thank you pepoo . And tengok followers sudah bertambah menjadi 294 follower . Last aku online baru 281 follower so bertambah 13 orang ! Wuhuu , Thanks once again . I do appreciate it :*

Ouh yeah , Ahad ne bersamaan dengan 13hb bestie aku pulang dah dari Selangor . Si Emmy dan Didink . Tapi aku nda dapat ambik dorang . Ada masalah teknikal . Huahuahua :D Sedih , tapi apa boleh buat . Nda pa lah , penting dia mau pulang sudah . Hoho ~ nanti dapat lah aku hangout lagi sama bestie2 aku . Sukaaaa .


Nah , dorang dua tu lah yang akan pulang ke Sabah .. Hahah . Aku ? Aku yang muka bidak  @ buruk tu . Yang tengah PEACE . Bidak tu bahasa Sabah yaa .. Hekhek :P Muka penat bah tu . Kasi sedia makanan tuk cikgu2 . Gambar ne time kami sekolah lagi . Masa sambut Open Clas time raya hari tu . Tahun lepasss . HAHA :D Nda sabar mau tunggu dorang ne pulang ! :D Okay , mau out dulu . Assalamualaikum :)

Thanks for reading . XOXO

2 comments:

IFA Athirah said...

cntiknye pic yg pink brtulisan besar tu!!wat sndiri ey? http://geekintherainbow.blogspot.com/

Bibiy Bengong said...

@IFA Athirah

yup , buat sendiri :)