Saturday, February 5, 2011

kenangan Heliza kat sekolah aku . HAHA .

woots woots! haha. tengok title tu mesti tau dah kan aku nak cakap pasal siapa. alaa, pelakon Syurga Cinta tu. HEHEE. well, sini2 dengar. actually, HELIZA HELMI sebenarnya pernah jadi guru praktikal kat sekolah aku. selama 3 bulan dia mengajar kat sekolah aku. dah nama guru praktikalkan. just 3 bulan je la. dia kan belajar kat Universiti Malaysia Sabah. time tu pula tahun 2009. time aku masih dalam tingkatan 4. well, first2 dengar memang tak caya la Heliza bakal mengajar kat sekolah aku. ye laa, artis tu beb! haha.  lagipun entah macam mana heliza boleh mengajar kat sekolah aku tu. HAHA. memang syok gila bila dengar betul2 Heliza jadi guru praktikal kat sekolah aku. tak caya? meh, tengok gambar jap. Heliza kat sekolah aku. ops ops! nama sekolah aku ialah :

SMK PEREMPUAN LIKAS , KOTA KINABALU , SABAH .

heliza and the gang bergambar dengan pengetua sekolah aku.
Puan Hetty Hayati Sibangkit.

ni pula depan sekolah aku.
heliza with cikgu Yana (kalau tak silap) dan Cikgu Joyce.
tiga2 ni praktikal kat sekolah aku.

hah! ekceli ni hah buktinya. HEE.
heliza sebagai guru at SMK PEREMPUAN LIKAS, SABAH.

itu lah antara gambar2 semasa Heliza kat sekolah aku. then ada satu hari tu, sekolah aku buat Hari Koperasi. masa tu, Heliza masih mengajar kat sekolah aku. so, dia pun pergi jugak laa beli2 makanan kat sekolah aku. hahah. gila woo. banyak dia beli makanan. HEH. gambar pada hari tu pulak kat bawah.

 ni aku dengan kawan bergambar dengan Cikgu Joyce.

Cikgu Joyce and Cikgu Helizaaa!

hah! nampak2? kat tangan Heliza banyak makanan dibelinya. hahaha. aku yang ambik gambar ni. hee. then, pernah jugak satu hari tu Heliza mengajar kat kelas aku. sebagai guru ganti coz guru subjek yang ajar kami tak hadir. si Heliza diarahkan jaga kelas kami masa tu. dia ajar pun okayy. HAHA. aku and kawan sekelas bukan dengar apa dia mengajar. hahaha. kami tengok muka dia jak. haha. gilaa kan. oke, lepas tu time kokum kat sekolah aku. Heliza and kawan team bereh dia ada wat video. ni pelajar kelas 4 Zamrud yang Heliza ajar Biology.




hah. dalam video tu kawan Heliza yang rakam. dia rakam just nak tanya dengan student yang Heliza ajar. cara Heliza ajar okay ke tak. haha. kalau nak tengok video yang lain, just click here :) okay, pendekkan crita. masa Heliza dah nak pergi dah tinggalkan sekolah aku, dia mintak aku dan kawan aku gambar dia dengan cikgu2 kat sekolah aku. of course lah Heliza nak buat kenangankan. then, aku dan kawan aku snap2 la gambar Heliza dan cikgu kat sekolah aku. hee. last, aku mintak autograf Heliza. so, here.

dah dua tahun dah aku simpan ni. kenangankan.
kat atas tu nama aku. then, tandatangan Heliza kat bawah :)

itulah satu2nya kenangan Heliza bagi kat aku. hahah. aku tak sempat nak gambar dengan Heliza masa last day dia kat sekolah aku. coz masa tu masa pembelajaran :(  sobsob~ hihi. okayy, malas dah nak taip2. so, itulah cerita pada hari ini. imbau kembali kenangan Heliza mengajar kat sekolah aku. memang dah lama dah. 2009 lagi. hee. tapi tetap dalam ingatan. haha. so, i think i stop here. chiao pepoo! have a nice dayyy :) salam. XOXO

4 comments:

nub said...

alahaiii heliza.... hehehe

akid :) said...

best gile heliza ajar :)

Bibiy Bengong said...

@nub

alahai .. haha .

Bibiy Bengong said...

@akid :)

yeap . betul2 . :)