Tuesday, February 1, 2011

Contest Blog Paling Hebat by Aida Shafiena


woots woots ! heyy . aku di tag oleh Cik Farhana join satu contest ni . HAHA .
Contest Blog Paling Hebat :D
aku nda kisah laa menang atau kalah . coz blog aku bukan hebat pun .
hahaha . just join tuk suka2 .
and blog aku simple jak . so nampak kemas :)
oke , kalau contest mestilah ada syarat2nya kan ?
so , here the rules of this contest !

1. WAJIBB FOLLOW blog http://lilyvsdaisy.blogspot.comhttp://diarionlinebudaksetan.blogspot.com/ dan *DONE
2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P *DONE
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P *DONE
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar *DONE
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.*DONE
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau *DONE


TARIKH TUTUP : 22 FEBRUARI 2011


pee/ass : copy and paste dari tuan punya contest :P

okay , hadiah dia MISTERI . uinaa . hahah .pa2 jak la . oke . back to the story , apa yang hebat d blog aku ni ? mak aiihh . tiada yang hebat bagi aku . ngee . so , terpulang pada tuan punya contest judge blog aku ni . kan3 . it's up to you okayy . no need la aku explain kan apa yang hebat di blog aku . nanti kalau kita cakap blablabla (memuji blog sendiri) , ada pula orang yang cakap kita ni perasan . perasan blog dia hebat . HAHA . nonono . tuan contest , judge sendiri blog aku k ? hehehe :P

then , sini datang dekat2 . haha . now , aku mau explain kehebatan blog Aida Shafiena ni . oke , dari pandangan aku la , blog Aida ni nampak hebat coz entry2nya yang superb dan hebatt ! haha . honestly , suka baca entry2 di blog Aida ni . semua entry bukan melalut punya . HAHA . then design blog Aida pun cantik . girly2 gitu dengan warna pink and bluee . hee . sama dengan tuan punya contest ni . cutee :) and blog Aida ni juga nampak hebat coz Aida pandai atur gadgetnya  agar tidak nampak serabut . oke , i like that . nda sakit mata melihat blognya . keke :P oke , last ! hope Aida can be a famous blogger like Irine Nadia Marcello . ohh ! kenapa mesti Irine ? coz Aida fanatik gilaa sama Irine kan? ngehehe :P oke . thts all .


last , aku tag :
DONE .


2 comments:

hannaamir said...

hope kte dua ley mng yee..hehe

Bibiy Bengong said...

@hannaamir

insyaAllah . hhe :)