Sunday, February 27, 2011

❤ biarkanlaaaaaa :)

aku hairan. pakcik ne punya pasal lah. haih, bukan main send message dengan aku. pelik pun ada. haha. pakcik tu bawa jumpa la. aww. heheheh ;p

ne dia send lama dah. 19 December 2010. last year lah.
pastu ..

 ini pula 11 Februari 2011.
lepas tu lagi ..

ini 26 February 2011. dia send lagi tuk yang ketiga kali. :P

aku nda tau pacik ne mau apa. bawa jumpa and siap bagi number phone lagi oke. hehehe ;p number dia yang aku calit warna merah tu. haha. kamu nda boleh ada number phone dia. biar aku jak yang ada. HAHA :D first tu aku just reply 'okay'. then dia balas balik lah message tu. pastu aku nda balas2 lagi. hushh, takut juga aku. haha. tapi aku hairan lah. bukan main dia mau jumpa aku. kenapa ar? aku tengok juga profile pakcik ne. tengok2 gambar dia. aku tengok pacik ne macam kaya juga. HAHAHA. coz dalam gambar dia tu macam dia ne seorang businessman. cehh. tapi serious oke. kalau mau jumpa aku coz mau bagi duit, boleh jugakk. haha. ngam2 aku tengah pokai sekarang ne. huhu :( so, kesimpulannya aku biarkan jak pakcik ne. bukan apa. aku ingat juga pesanan parents aku.

jangan lah kau sembarang2 jumpa orang2 di facebook tu.
nda bagus semua tu.

so, okay! aku dengar cakap parents aku. hahaha ;p tutup lah cerita pasal ne. boring pulakan. haha. ouh ya, tadi malam aku and whole family sambut bufday kakak and abang ipar aku. makan cheeseecake dari Secret Recipe , misup buatan mama aku dan kentang buatan kakak aku. bahaha :D sangat sedap. aku tukang makan jak. heheheheh ;p terus aku buat status di FB.


dorang dua ne kawan aku. hha. macam? hebatkan aku? boleh jadi gemuk sudah tu kan? hahahah. makan banyak bah aku tadi malam. weee. suka2. wkakakka :D okay, aku kenyang. sangat kenyang. kenyang sekenyang-kenyangnya. syukur alhamdulillah :) then tadi pagi aku pening. sakit perut rasa mau muntah. wekk. mual2 rasa dia. aku pun nda tau kenapa. hmm, biarkanlaaaahhhh.

tu spek abang aku. tapi sudah patah sebelah. hahaha.
tapi nda pa. aku sukaaaaaa :)

5 comments:

kay_are said...

bace2 entri rase ni mesti dari sabah kan.. em.. free2 je femes pakcik tu.. tapi ade certain2 word x faham sebab gune dialek sabah.. hee

Syiela said...

hahaha. paluy tuh pkcik. nemaluw.
aq pun pernah kena.
tp nda lyn lah.
hahahah.
bibiy. gilak meternak lemak kh sda ko. hahaha.aq yg lapar tgk status mu tuh.

Bibiy Bengong said...

KAY_ARE : hahahha , ya ka ? kalau tak faham , tanya la . HHA :D

SYIELA : mmg pun nda malu tu pakcik . haha . gylaaaa ~ uitz , takanan bha sebenarnya tu . nda tau kn bila result kluar . tu la tu mkan byk . haha .

Bibie Musi said...

hahaha... biy ada secret edmire la plak ko ni... ahahaha...

byk jua ko mkn tu... dalam usaha tuk menambah berat badan ka.. ahaha.. ko ni makan ndak bawa2 aku tau.. huhu..

Bibiy Bengong said...

uina bie , ya ne bha . secret admirer pacik2 . haha :D

ya , byk ak mkan seyh . kanyang perut ku :p:p