Monday, February 14, 2011

❤ hasil kepenatan aku


hey, whaddup? haha. entah berapa hari sudah aku tutup blog. mau buat perubahan banyak sikit di blog ini :) dan inilah hasilnya. see, see? macam blog budak kanak2 riang pula aku tengok. hahaha. aku sengaja. nanti umur aku genap 18 tahun barulah aku ubahsuai sedikit di belog ini. means, aku buat blog ini nampak lebih matang macam tuan punya blog ni iaitu seniorita Bibiy. BAHAHA :D ohh! sungguh trip kau bibiy. main2 seniorita gituu. cuih! haha. oke2, aku buat blog ni pun agak sukar. coz tengok2 code tu yang bikin gue pusing. haihh, akhirnya dapat juga aku buat semua ni. dan sekarang aku guna classic template. bukan Template Designer.

time webcam xD

so, hey! hari ni 14 Februari 2011. kamu tahukan hari apa? yesss! it's a VALENTINES DAY!! kamu sambut ka hari V-Day ne? what? sambut? woots! kita dilahirkan sebagai seorang yang beragama Islam tidak patut menyambut hari v-day ni oke. HARAM. aku ulang sekali lagi, HARAM. miahaha XD so, aku ni pula just stay at home laa. meneruskan status aku yang telah lama aku pegang since end of SPM 2010 tu lagi. seorang penganggur berjaya. HAHA :D yah! berjaya dengan hasil tanaman buah anggur aku yang telah beribu2 di rumah aku ni. haha. faham ka apa aku cakap? heheee. means aku sekarang menganggur. LOL. tiada kerja, sungguh borink :(

oke2, now sudah pukul 12.35 a.m. act, aku tengah tunggu Puaka Topeng Putih di Astro Ria. hehe. pukul 4.00 a.m baru start main. sorang2 aku tengok. macam? beranikan si Bibiy. uish! dulu pun aku tengok cerita hantu sorang2. masa yang sama jugaa. tapi time tu Tangisan Langsuir aku tengok. uish, bangganya aku dapat tengok cerita hantu sorang2 pada awal pagi yang sungguh menyeramkan~ haha. nonsense betul -.- but, it's true laa. aku pun naik hairan napa aku berani betul tengok cerita seram ni even tiada yang menemani aku. ada pun hanyalah beberapa ekor kucing di rumah. hohoo :P give a big clap for me! haha. bodo. sekali muncul depan2 tu hantu, baru kau tau biy. pengsan kau 7 hari, 7 malam. alaa, seminggu jak. haha :D gilaa2. jauh2. huhu. oke, mau tengok tv sudehh. gottago. dedaa! :))

pee/ass : siapa sudah tengok wayang KHURAFAT? best ka cerita dia? -.- saya kesian belum tengok lagi. tiada bajet mau p cinema. haha.

2 comments:

Syiela said...

semart beb.caya ko dude.
shantik oh. huhuhu.
btw,ko nda sendirian,aku pun blum tguk khurafat kesian. sadis btl. huhuh.

Bibiy Bengong said...

haha. tengs3. yaa , sma la kita ne. kesian ohh. haha