Saturday, January 8, 2011

sumbunk ka ?

 kamu tinguk ada muka2 urang sumbunk ka ? HAHA .

uhuk ! uhuk ! aish . batuk pula aku . heee :P
bha , aku mau cita bha ne . urm .
susah juga hati aku mau luahkan . aiseh ! kunun .
gini bha . adui , mcm mau mula ar . haha .
bha , sebelum aku mula , kamu tepuk tangan luk . biar aku ada semangat sikit .
HAHA . mintak pujik gima c bibiy . oke ! CUKUP !
lets start , gini semenjak dua menjak ni free2 bha aku kena cakap SOMBONG .
sepa cakap gitu ? banyak tu orang2 d fesbuk .
ngahahahaha :D
yaa , aku ngaku sometimes memang aku sombong .
but if u okay wif me , then i'll okay wif u :)
banyak lha orang bawa chat , tapi memang time tu sangat2 lha malas mau layan chat .
huu . pa bule buat lha kan .
lau aku memang tiada mood mau chat2 , nda lha aku layan chat kamu.
sorry2 oke ?
lagipun , aku online FB , tapi aku cek lain . aku tengok blog , youtube .
gitu lha . yang FB pula terbiar . tapi aku on jak tu FB aku .
then bila ada someone bawa chat , malas lha mau melayan .
tiada mood mau chat2 ne sekarang .
so sorry banyak2 oke . smile :))

2 comments:

Syiela said...

betul3....
sukung...
hahah..
aku pun sama ouh...
selalu sedjaa di ckp sumbunk....
sampai durang mesej di FB bawa nama di atas..
aiyoh....

Bibiy Te Quiero said...

syiela , yupyup . etu lha . HAHA :D sabar jak lha kita .