Friday, October 7, 2011

❤ saya ada kembar :B

hello and heyy~ assalamualaikum :)

well, nda mau cakap banyak. template saya ubah lagi yang biasa-biasa aja kok. aiseh. sebab kenapa saya ubah balik template ini, sebab .. let's make it secret. i mean TOP SECRET. (tahan ketawa) :D so here you are! saya pun pelik kenapa suka betul tutup blog. padahal masa saya ubah blog ne pun, 1 hari ja sudah siap. kalau nda silap, hari rabu tu siap sudah. but now, hari jumaat baru saya minta puji mau buka balik blog ne. ekekeke~ :B abaikan.

saya dan kawan saya, Emmy. muehehe.

kamu mau tau something ka? mau ka nda? kalau nda mau nda payah baca lagi. hahaha~ stop terus di sini. ok go. bhahaha. joke. actually kan ramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiii sudah cakap muka kami ne sama ataupun KEMBAR. OH EM GEEE~ and i was like,

oh yeah? (sambil buat muka blur yang paling blur) =___=

 terus cakap dalam hati,

kenapa bha mata dorang ne? rosak ka?

 hahaha~ jahat jugakan cakap macam tu. ekekeke~ but seriously, kami rasa muka kami nda sama pun =__= kenapa begitu? tell me. huahuahua~ then ada lagi cakap begini,

wah, siokkan kamu bestfriend sama muka!

 saya hanya mampu tersenyum (n_____________________n)v
amacam? panjang enggak senyuman gue? hahaha~ kick betul lah. apa-apa pun okay lah tu kan dapat kawan sama muka. ehehe~ santiki dulu! :D


kembar? sama ka? hahaha~ entry-entry yang kepas pun banyak komen pasal muka kami yang cute sama ne =__= hurm. si Emmy ikut-ikut muka saya ne kan. hahaha~ okay, nda mau cakap banyak, whatever is it, thank God i found someone like you, friend :)

and my BGFF too, rasa macam bertuah betul dapat kenal dan sekaligus menjadi bestfriend saya!

BGFF - KAWAN SAMPAI MATI.

ingat tu yaa kawan-kawan? haha :D sayang kamu semua :)

till then, goodbye.


p/s : dapat kenal dorang ne pun sejak saya pindah sekolah di SMK PEREMPUAN LIKAS :")


2 comments:

Izzul Amir said...

hahaha begitu pule :P

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@Izzul Amir : a'ah. begitulah tu. hehehe~ :p