Sunday, May 15, 2011

❤ semakin sibuk laaa -.-

wah, aku mulai sibuk. semalam kami buat kenduri. memang memenatkan. dan sekarang aku mula belajar sebagai PRA - U. cehh, bunyi macam hebat ja kan. haha. sebenarnya belum mula lagi pembelajaran aku. orientasi pun belum start. actually isnin ne (esok lah~ :P) mula orientasi, tapi sekolah aku tu sambut hari guru. so cancel buat orientasi isnin ne, maybe Rabu kot. yaa, ada KOT yaa. haha. aku pun not sure. heh :/

kemungkinan besar bila aku start sekolah dan mula belajar sebagai tingkatan 6, aku jarang dah update blog. itu kemungkinan sahaja yaa? bhaha :D tengok keadaan lah okay. hihi. pa2 pun, kepada sesiapa yang singgah2 di blog aku ne, terima kasih okay. sesiapa yang TERsinggah di sini pun terima kasih jugaa. hahaha. blog ne ada prinsip tersendiri. KAU SUKA, TEKAN 'LIKE'. KAU TERHIBUR, FULL KAN KOMEN. KAU MINAT, KAU FOLLOW. semua ini tanpa unsur paksaan. ada itu faham ka? haha. aku nda paksa kamu like, kamu follow blog ne. follow blog ini kerana kamu suka. bukan untuk aku follow kamu balik. dan aku tidak mengamalkan

follow you sudaaa. follow me back!

nampak dengan jelas disitu? yeah, kebanyakkan begitu lah aku nampak d shoutbox tu. siapa yang terasa, sorry sangat2. hehe. aku mau bagitau sahaja yaa. aku akan blogwalking ke blog kamu dan kalau aku minat dan terhibur baru aku follow. so please jangan cakap seperti diatas tu. kebanyakkan ramai yang nda suka. sebab macam memaksa pula follow blog kamu. heee. no hard feelings k? :) btw, siapa yang sudi follow blog ini, terima kasih banyak2. i appreciate. thanks :)


i think thats all. thanks for reading this entry. much lovee btw, aku rinduuuuu :'( Assalamualaikum.

6 comments:

OKED chokelat said...

hehe..xpa..cool je k...
jadi follower bkn paksaan..nak follow pun bkn paksaan..
mayb ayat tu nak cari phatian kot...
btw..nice pix there...smart....

Syiela said...

yeah..sokong entry mu biy..iya,byk org gna ayt tu tuk menambah follower drg kan....
aku pun kdg2 mls jgk mau lyn ouh....
now,aku pun nda mengamalkan sda tuh. huhu...

sharifahzakiah said...

btul tu. skong 100% dgn statement ini :))

Bibiy Ferhanah said...

@OKED chokelat

yeah, betul3. hehe. thanks btw. heee :))

Bibiy Ferhanah said...

@Syiela

nah, sama la bh kita tu syiela. haha. sabar jak lh kn. huhu

Bibiy Ferhanah said...

@sharifahzakiah

hehe. tengs kak :)