Tuesday, May 3, 2011

❤ sambung form 6 atau tidak ?

hello :) okay, actually dapat tau ne pun dari kawan. Hihi. Dia ada bagitau yang aku dapat masuk tingkatan 6 di sekolah aku dulu juga. SMK Perempuan Likas. Bila dia bagitau begitu. terus mulalah sudah aku kebingungan. Heh! Nda tau mau masuk form 6 atau nda. Huhuu. Rasa mau masuk tu memang ada tapi macam susah pula. Takut. Takut nda dapat angkat semua subjek form 6 tu. Lagipun memang nda minat pun dengan form 6. Kalau masuk form 6, result nda menyangkut susah jugakan? Hehe. So better aku tunggu UPU tu dulukan? Okay ka nda? Bagi suggestion dulu. Aduhh :/


Okay, itulah keputusan yang aku cek tadi. Haha. Tarikh pendaftaran 9 Mei lahhhh! Argh! Then kalau nda silap, UPU keluar 6 Mei kan? Is it? Huh. Takut juga lah. Takut nda dapat. Adoiiii -.- tawakkal ja lah kan? Hiks :) So sekarang masih pening2 lagi ne mau masuk form 6 atau nda. Hmm, pa2 pun semoga Allah mempermudahkan urusan aku di dunia ini. Amin :') Oh, btw siapa2 yang mau cek juga bolehlah cek di sini :)

1 comment:

e r a a RUSBERRY said...

solat istikharah laa . minta petunjuk mana lebey baek . :)