Monday, May 9, 2011

❤ daftar form 6 :D

tadi aku pergi daftar tingkatan 6. hehe. takut mau masuk form 6. err, dua hati. dapatkah aku angkat semua subjek form 6? mampukah aku menulis karangan sepanjang 400 hingga 500 atau lebih dari itu. ahh, yang penting mesti belajar untuk mencapai apa yang kita ingini. wahaha :D

bermacam2 reaksi muka di sini xD

weheeee :P

apa aku tengok tu? O.o

dari kiri : Oyo, Didink, Emmy, Bibiy, Chichusz, Siska dan Bebo.
nama semua pelik2kan? bhaha :D

candid !

teheee

peace Chichusz :)

di bustop 

apalah yang aku tengok tu -.-

dalam sekolah dahh :)

menunggu bas

Oyo, Bibiy dan Emmy :)

mencomelkan tudung. bhaha!

peace Bibiy! wahaha.

 
sesedja kasi masuk. hehe

itu jerrr. haha :D btw, tadi lepas daftar terus jalan ke KK. hihi. saja buang masa. arghhh! aku jadi budak sekolah balik -.- huhu. minggu depan bermulalah sudah pembelajaran aku. alaaa, seriously malas bangun awal :P haha. terbiasa dah bangun lambat. selama ne menganggur jak kan. huahua XD malasss. semua malassss! but it's okay, aku akan atasi sifat malas ku itu :P semoga aku dapat menjalani tingkatan 6 dengan baik sebaik-baiknya. cehh -.- heeee.

nanti aku mau beli baju sekolah baru, tudung sekolah baru, pen baru, pensil baru, beg baru, kasut baru, stoking baru, anak tudung baru atau lebih mudah segala-galanya BARU. hahaha :D alahaiii, terasa macam budak sekolah rendah baru masuk tahun satu =.=' arrrhh. saborr jerr laaa. hikhik. k, doakan aku berjaya form 6 nanti :) hoho!

4 comments:

azuha halim said...

form six bestt !! aku pun formsix juga bah. now SUda jadi upper six (senior).

untuk formsix, semua hal pun kita organise sendiri2 ja. cikgu cuma tolong tengok2. so, banyak hal happening dapat buat .

plus, form lagi bagus dari diploma. sijil tertinggi setaraf A-LEVEL .

Syiela said...

wuaaa...
all de best babe. huhuhu...
best ny kamu leh pki bju besa...

Bibiy Ferhanah said...

@azuha halim

ouh , begitu yaa . hihi . baru tau ne :) thanks for the info <3 hope kita success ouke ! :)

Bibiy Ferhanah said...

@Syiela

yaa , kw juga ar . heeee . yup , kami mau pakai baju bebas jak . tu la begitu kejadian . ngeh3 :P