Friday, July 8, 2011

❤ SEGi University College

Heyy readers. :))

Inilah tempat saya luangkan masa. Conteng-conteng buku yang sememangnya di khaskan untuk contengan. Haha.

So people. Hari ni Jumaat. Lebih kurang pukul 2 petang tadi ada abang posmen datang rumah bagi surat la derr. Then saya suruhlah cousin kecik saya si Farah ambik surat memandangkan saya ni malas berjalan pegi luar rumah. Haha :D

Saya : siapa punya?
Farah : nda tau.
Saya : sini tu surat.

Surat sudah ditangan saya. Tengok depan dari SEGi University College. Tengok nama. Oh, nama saya? Haha. Terus nervous. Sekali baca punya baca. Hmmmmm. Ditawarkan sambung study di sana. Wuwuwuwu.



Itu bukti dia okays. So? Hmm. Mau pegi ka atau tidak? Saya belum dapat jawapannya. Hahaha. Later I tell you guys lah. Huhu. Berat hati mau pegi. Di Selangor tuuuuuuu. Ehh, yaka? Maybe lah. Tapi yang penting bukan di Sabah. Jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :'( homesick nanti, susah tuuu. Huhuhu :'< Haruskah saya pergi? Selangor? Hmmmmmm. Fikir-fikir dululah. Saya mau juga pegi. Okay jugakan? Merantau. Hihi. Dapat juga berdikari. Kan kan? Hehe. Apa-apapun ikut kata parents lah. Kalau dorang mau saya pegi, then I'll go. If not? Nda lah saya pegi. :)) kalau kamu? Apa pendapat? Haha.


Saya bingunggggggggggggggggg. Huhu. Kbai

5 comments:

azuha halim said...

tak payah pergi. kolej segi nanti habiskan duit je. dulu aku pun ada dapat surat tawaran dari segi. sangat banyak kali diaorang bagi surat tu. asyik tawaran yang sama aja. kalau bukan nurse, mesti something like kesihatan. kau dapat tawaran apa? segi yang kau dapat tu dekat je dengan rumah aku. kesimpulannya, tak payah pergi. tunggu aje. lepas ni mesti kau dapat surat tawaran dari segi lagi. mereka mau mintak duit parents kau aje. susah mau degree kalau pergi sana.

Pyka Rahmat said...

selalunya kalau bukan ipta dia makan duit banyak.

Bibiy Ferhanah said...

@azuha halim : Oic. Hehe. Yup, semua course yang ditawarkan sama jak. Pasal nursing, makmal perubatan blablabla~ and saya tiada ambik pun course tu time sekolah menengah. Hee. Thanks for ur info btw. :))

Bibiy Ferhanah said...

@Pyka Rahmat : Yess, betul3. Fikir 100x kali juga mau masuk sini. Hehehe.

Bibie Musi said...

hai biy... keke... ko dpt surat yg sama gak... haha... aku pun ada gak dapat surat tu... hehe..