Thursday, August 16, 2012

Ini bukan entri raya

Hai. Assalamualaikum.

Here  I am. In my home since Tuesday. Bahaha. Lulz. So faham2 lah kan kalau mau dekat2 raya ne, memang tiada rasa sudah mau masuk kelas, mau belajar. Semua ingat mau balik kampung beraya. Kan? Begitu juga dengan diri ku ini. Haha. So sebab tu pulang rumah seawal hari Selasa maka cuti sebenarnya bermula pada hari jumaat ini. Ahh. Ada ku kisah? Wkwkwkw :D but hey, saya ne bukan juga pemalas betul nda pergi kelas. It's just, hari Rabu tu tiada kelas sebab lecturer tu sudah balik kampung. Hari khamis pun begitu. So yea. pulang rumah awal lah :) lagipun rumah dekat sahaje ;p yeayyy.Cari saya mana satu dalam gambar di atas kalau anda terrorist (terror/terer) hahahah. Gambar ne di ambil masa semester 1. Weeee :3 kenangan ne. Hewhew. Semuanya masih skema2 lagi masa ne. Huahuahuaww ;DD rindu sem 1. Banyak kenangan. Dulu semua study sama2, masuk kelas sama2 semua. But since sem 2 ne, ada yg carry kan. So yea, ada antara kami tiada dalam subjek itu ini. Sebab carry. Wuwuwuw. Rindu belajar dalam kelas dimana semua classmate ada dalam kelas :') so that's my classmate. Hensem2 dan cute2 semuanya. Tapi paling cute tu si Bibiy Ferhanah lah. Di kasi bold lagi nama tu. Hakhakhak. Sila muntah.

Okay. Back to the story. Ngeh. So inshaAllah tinggal 2 hari sahaja lagi kita masuk bulan Syawal and yes, bulan Ramadhan akan meninggalkan kita. InshaAllah dipanjangkan umur kita akan berjumpa lagi tahun depan, inshaAllah. Amin :') persiapan raya bagi saya? Nothing much. Ala kadar ja. Ibu buat tabir baru. Itu ja yang berubah dalam rumah ne. Hahahah. Yang lain semua still guna untuk raya tahun ne. Masih boleh diguna so for what kan mau membazir beli baru. Tapi baju raya tu mestilah baru kan kan kan :D kahkah. Raya tahun ne tema keluarga saya ialah purple. Aww. Dan baju raya saya tahun ne kebaya purple. Fantastic baby! Haha :D kamu kamu? Apa warna tema tahun ne? Kehkeh. Mau juga menyibuk tau kan.

I'm a student :P

Okay. Sampai disini sahaja. Ingat. Ini bukan entri raya. Entri raya akan menyusul tiba pada...... Huahuahua. Wait k. Hm, siapa yang balik kampung hari ne atau esok atau esoknya lagi, take care guys. Semoga selamat sampai. Oh oh oh balik kampongggg!! Yeay. Semangat :D till here. Assalamualaikum.

Gambar penutup mestilah muka tuan punya belog juga. Kehkeh.


p/s : can't wait for this Friday. Perhaps. :)

No comments: