Saturday, January 21, 2012

my life now :')

hye and hello to you :)

lama sudah nda update belog. huehuehue~ apakan daya. di asrama memang nda dapat update. so sabar ja la. hahaha~ ouh well, sebulan lebih sudah saya berada di Politeknik Kota Kinabalu ne :') and you know what ? i can feel the change :) perubahan dari segi apa tu ? haha ;D yala, sekarang mula sudah belajar berdikari. semua kau urus sendiri. jyeahh ! LIKE :D :D

so my activities in Poli KK, study study and study ! yeahahaha~ memang bikin tekanan. hahaha~ tapi apa boleh buat. memang itu la seorang pelajar kena buat. B E L A J A R ! :D so i'll share some pictures into this entry. just sharing aktiviti saya pada minggu minggu lepas. bhahah~ :)

BENGKEL TIME ! :D

 okay. ini lawak. tengah menggergaji kayu pun, sempat lagi pandang kamera dan bergambarzzz. hahaha~ kayu tu pun saya main pijak ja :D

  my group :) tengok, tekunkan saya menggergaji. mau setengah jam baru terbelah dua kayu tu tau. hahahaha~

 my classmates :) ne classmate perempuan ja. actually ada lagi. tapi tiada dalam gambar ne.

Effi, Bibiy && Zue :)

okay, itu gambar dalam bengkel. now we move on with my power rangers gegirl ! hahahaha~ kami berempat ne semua kuat makan. so yea, asal jalan memang makan diutamakan :D :D

 i'll choose this. Chicken Salad. memang sedap hokayyyy ! yummeh~

 Ain && Wanie

Bibiy && Chichusz

gambar bawah ne pula semasa sesi P&P. nda sah kalau nda bergambar juga. muehehe :p so layan ja la kamu. hihihi~ :p

 masa ne presentation subjek Computer Application. saya ambil gambar dorang ne sebab dari minggu lepas lagi nda dapat present. hahahah~ ada ja masalah time dorang mau buat presentation. and group saya la paling first buat presentation. alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lanjar :)

 ne di makmal. tengah belajar subjek Engineering Science ! :)

 nda mau ketinggalan juga 2 orang ne :D

 baucar buku :D habis sudah guna RM100 beli buku, so now tinggal RM100 lagi. muehehe :p

 i bought this novel :) sweet ja cerita dia. aisehhh~ :p

 and i bought this note book too ! cute kan ? hewhewhew~ :B

so itu sahaja gambar yang dapat dikongsikan. muahaha~ jarang update blog, so letak gambar pun main ambil ja dari folder. wakakakak~ :D okayyy, i think i'll stop here. sakit sudah mata tengok laptop ne dari tadi. okay people. see you soon ! muahahaha~ :D and lastly, geng power rangers ingin mengucapkan Gong Xi Fat Choi kepada sesiapa yang menyambutnya. hahaha~ peace :>

Bibiy, Wanie, Ain && Chichusz.

GENG POWER RANGERS ! :D :D
funny~ kbye :)

3 comments:

eLLa n aLia said...

thniah.. bleh dah berdikari.. lagu bckground apa tu?

eLLa n aLia said...

tajuk dia apa.. bestnya..

Bibiy Ferhanah Asdin said...

@eLLa n aLia : thanks :) btw, my background blog's song by Christina Perri - A Thousand Years :')