Tuesday, August 2, 2011

❤ apa2 aja deh (:


Assalamualaikum :)


okay, hari ne masuk hari ke2 puasa. ngee~ so okay2 juga kamu? haha. mesti la okay aja donk.
ne saya mau bagitau bha ne. FB saya deactived sudah. tunggu la beberapa hari dari sekarang baru active balik. ahaha :D nda juga lama bha. kamu lek seja. ngek. so kepada my BGFF Miera, Emmy, Sopie, Didink, Tily && Oyo. bagus2 jak kamurang d Facebook atu yaa. hehe. :)) nda lupa juga sama BGFF saya surang lagi ne. c Tyla. nda bha saya lupa. ngehehe :b tapi dia tiada FB. hurm. sebab saya deactive?
sebab saya busan + malas online = deactived.
ngam la tu kan? HAHA. saya mau pergi jauh2 dulu dari FB ne. nda mau telampau obssesed. ehh, betul ka ejaan saya tu? haha. obses bha. nda telampau addicted sama FB ne. haih, susah2. hahah. macam nda pernah sekolah jak kau bibiy ooiiiiiiiiiiiiiiiiii~ bikin malu jak kau ne. *kembang hidung
tapi nda selamanya la saya deactived. will back soon juga. kahkahkah! ;D



baru juga bha kan masuk bulan Ogos? hehe. lagipun ne post saya yang pertama untuk bulan ogos. hihi.
so dear August, please be kind to me yeah? :)
hope bulan ogos ne baik2 aja deh. nda datang apa2 masalah, malapetaka etc. hahah~ malapetaka ah. mataiiiiii. hehe. amin~


so, saya Bibiy Ferhanah Asdin ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN.

yang bakalan datang dalam 29-28 hari gitu. lebih kurang laaaaaaaaaaa. HAHA ;D
tiada masalah bha kan kalau wish awal? hahaa~ sot suda c bibiy.

itu sahaja untuk entry kali ini. saja mau bagitau saya deactive FB. hahha. ngok ehh.
itu seja pun mau juga d heboh2. puiii~! hekhek.

okae la. chalobeteh! :)) jaga diri kamu semua yaa!

p/s : sad jo lagu belog saya. bha, nangis dulu kita samasama. haha. oi siti sapiah! sama pula lagu d blog kita kan. hahah~ tu blog kakak aku tu. ngeh. simple aja deh (:

2 comments:

Mizan said...

Aiya. rindu ni. wakaka

Bibiy Asdin said...

@Mizan : steady bro. HAHA